Поиск |
Сообщения за день |
Справка |
Пользователи |
Календарь |
|
Собаки и общество Собаки и люди, новости, ситуации, проблемы, обсуждения |
Здравствуй, Гость!
Что бы быть полноценным участником форума, потратьте всего минуту на регистрацию! |
Зарегистрироваться |
|
Опции темы |
31.03.2010, 22:16 | #231 | |||
|
||||
Местный
|
Отправила подпись.
|
|||
31.03.2010, 22:22 | #232 | ||
|
|||
Местный
|
Ой.
на 17 стр . по русски. и по эстонски. а английская есть версия? |
||
31.03.2010, 22:26 | #233 | |||
|
||||
Местный
|
Otakar Elli, есть. правку проходит.
|
|||
31.03.2010, 22:27 | #234 | |||
|
||||
Местный
|
Цитата:
Отвечаю НЕ ЗНАЮ! С одной стороны её НИКАК не могут наказать - она член Совета Эстонского Кинологического Союза. Должность эта выборная. Как можно наказать "депутата" я не знаю. С другой история получила огласку. Резонанс большой. Маловероятно, что ей только скажут "ай-яй-яй" Про то, выставляет она сейчас собак или нет, я тоже не знаю ( и, если честно, знать не хочу! ). Если Вам принципиально это важно, я посмотрю. |
|||
31.03.2010, 22:31 | #235 | |||
|
||||
Местный
|
|
|||
31.03.2010, 22:40 | #236 | ||
|
|||
Местный
|
Депутатов наказывают "отзывом".
Вот по этой причине, например: Цитата:
Мнение организации не = мнению члена организации. А "высказанное на ушко" отнюдь не всегда будет повторено вслух. Ну и... Цитата:
И это - правда. В общем, если об отправке письма, то уже вспоминали: "делай, что дОлжно, и пусть будет, что будет".(с) |
||
31.03.2010, 22:49 | #237 | |||
|
||||
Местный
|
про подписи:
сбор подписей для электронного письма - сегодня до 24.00 по Москве (в 24.00 - отпраляю). сбор подписей для бумажных писем (дубль в эстонский клуб и в финский) - до 12.00 пятницы. Письма отправлю по почте в пятницу. все подписи, которые будут получены до 12.00(день) пятницы+уже полученные - войдут в бумажные письма. |
|||
31.03.2010, 22:53 | #238 | |||
|
||||
Местный
|
отправила подпись
|
|||
31.03.2010, 23:07 | #239 | |||
|
||||
Местный
|
отправила подпись
|
|||
31.03.2010, 23:11 | #240 | |||
|
||||
Местный
|
oksana
Вот перевод текста обращения ( тот что был раньше, как я поняла, транслит ) Meie, allakirjutanud künoloogiline kogukond, tahame juhtida teie tähelepanu ühele traagiline õnnetusele. Eesti ja Soome koeraaretajate sõidu ajal Tallinnast Moskvasse rahvusvahelisele näitusele "Euraasia", mis toimus Moskvas 27-28 märtsil, läks kaduma bichon friisi tõugu 6-kuu vanune kutsikas. Kutsikat transportis aretajalt uuele omanikule Külli Martinson ,kes oli ka reisi korraldaja ning reisifirma KREISID juht. Kui Moskvani jäi veel 250 km, tehti koerte jaoks peatus. Selle peatuse ajal kaotas Külli Martinson kutsika. Ta rabeles välja kaelarihmast ja jooksis minema. Nagu kinnitab Külli Martinson, otsis ta kutsikat kaks tundi. Seejärel jätkas buss liikumist Moskvasse, jättes kaitseta kutsikas abita ja võimaluseta ellu jääda. Veel kaks tundi hiljem teatas reisi juht kasvatajale, et kutsikas on kadunud. Aga täpset kadumise asukohta ei suutnud ta osutada, mistõttu läks kaduma palju aega. Aretajate foorumi www.pesiq.ru liikmed püüdsid kogu ülejäänud päeva hilisõhtuni selgitada kadumispaiga täpset asukohta, kuid ükski reisist osavõtja, kes olid telefonitsi kättesaadavad, ei suutnud meenutada isegi asula nime, kus peatuti! Bussijuht keeldus üldse millesti rääkimast! Hilisõhtul tehti asukoht siiski kindlaks. Üks foorumi liikmetest, kes elab Tveris ja oli seega kõige lähedamal kadumiskohale, läks otsima. Ta leidis selle bensiinijaama, kohviku, mille lähedal kaotati kutsikas, ja ka tunnistajaid. Ta kuulis, et kutsikas naases kohviku juurde veidi aega pärast bussi lahkumist . Lebas seal, aga kätte ennast ei andnud ja põgenes lähedal asuvasse külla. Öösel teda leida ei olnud võimalik. Hommikul läks kutsikat otsima uus grupp. Nad leidsid ta. Aga veidi liiga hilja. Kutsikas hukkus jäädes auto alla. Me palume: 1. heita reisifirma KREISID direktor http://www.kreisid.ee Külli Martinson välja Eesti Kennelliidu ridadest, kuna tema tegevuse tagajärjel hukkus kutsikas, 2. kohaldada muid meetmeid teie volituste raames. allkirja lisatud: __________________ andmed (nimi, linn, riik, e-post) saata kiri - oks.vlas @ mail.ru Allkirju kogumine on siiani arvatud. |
|||